FEFCO katalógus

A FEFCO katalógus a leggyakrabban használt dobozok kiviteli rajzait tartalmazza. Megtalálhatóak benne mind a T/F (tető-fenék lapolt) gyűjtődoboz, mind a kimetszett csomagolóeszközök rajzai. Az ezekben megtalálható típusokat mindenkinek méret szerint gyártjuk. Önnek elég megadni a hosszúság, szélesség, magasság értékeket.

FEFCO KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Reméljük, hogy a FEFCO katalógus segítséget nyújt Önnek a dobozok sikeres választásában.


Termékeink

A hagyományos, leggyakrabban használt tető-fenéklapolt (TF) dobozokat minden méretválasztékban és a forgalomban lévő valamennyi papírminőségben gyártjuk.
Ezeket a típusokat minden felhasználó számára, egyedi igény és méret szerint tudjuk elkészíteni.
Elegendő megadni a hosszúság, szélesség, magasság értékeket, illetve a hullámlemez minőségét a gyártáshoz. Ezek a termékek általában szerszámköltséget és külön tervezést nem igényelnek.
Összeállításuk ragasztással illetve nagyobb dobozok esetén tűzéssel történik.

termék termék

Raklapméretű és nagyobb TF dobozok gyártását erre rendszeresített kimetsző gépen végezzük. Faládák, hordók kiváltására kiválóan alkalmasak, kis és nagy szériás gyártása egyaránt biztosított, akár 7 rétegű hullámlemezből is.

termék

Kimetszett palástú, önzáró dobozok nagy szilárdságukkal és biztonságos záródásukkal szavatolják a tökéletes termékvédelmet. Összeállításuk a felhasználás helyén gyorsan, kevés időráfordítással elvégezhető. Különböző behajtható fülekkel biztosítani lehet a belehelyezett termék biztonságos védelmét. Ezen technológiával bármilyen formájú és minőségű doboz legyártása lehetséges. Záródásuk lehet önmagában visszahajtott tetővel, illetve különálló, négy ponton ragasztott kimetszett tetővel egyaránt egyedi igények szerint. A dobozokat egy színben igényes nyomtatással is el tudjuk látni.
Ezen csomagolóeszközök gyártásához kimetsző szerszám szükséges és külön tervezést is igényelnek. Partnereinknek tervezési és grafikai költséget nem számítunk föl, a szükséges kimetsző szerszámot saját műhelyünkben kedvező áron elkészítjük.

termék termék

Hullámkartonból és kartonból réseléssel vagy kimetsző technológiával készült rekeszeink üvegpalackok, tubusok és egyéb ipari termékek dobozon belüli elválasztását és biztonságos szállítását szolgálják. Kis és nagyszériás gyártása egyaránt biztosított.

termék

Kimetszett dobozok gyártásához szükséges kimetsző szerszámokat korszerűen berendezett, saját gyártóműhelyünkben készítjük. A dobozok tervezéséhez egy speciális tervező programot használunk, amellyel minden egyedi doboz rövid idő alatt megtervezhető és a szerszámkészítés számára felhasználható. Műhelyünkben egyaránt készítünk síkágyas és rotációs kimetsző gépekhez szükséges szerszámokat.

termék